logo_groot_2

TECNOCUT WATERSNIJMACHINE MILESTONE

Het model Milestone is een veel verkocht model binnen het leveringspakket van CMS, deze portaalmachine, kenmerkt zich door zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

technocut milestone

Standaard uitvoering:
- 3-assige waterstraalsnijmachine met portaal constructie
- In het frame geïntegreerde stalen waterbak
- 3-assige snijkop voorzien van hoogtesensor
- Osai machinebesturing op draaibare arm
- Handmatige abrasiefdosering bij de snijkop
- Abrasiefbunker inhoud 330 kg
- CE met lichtcellen

Standaard is de Milestone voorzien van een 3-assige snijkop met hoogtesensor, optioneel wordt hieraan een aanvaringsbeveiliging of een 5-assige snijkop met I.K.C. toegevoegd.

Geleiding geschiedt middels kogelomloopgeleidingen (lineairgeleidingen), verplaatsing d.m.v. borstelloze motoren met kogelomloopspindels (klasse 25) en precisie-tandheugel (klasse H5). De tandheugel en de asgeleiding zijn inwendig gemonteerd en worden dankzij Tecncocut’s revolutionaire

"Powder-Free”-systeem beschermd tegen water en stof. Dit goed doordachte ondoordringbare labyrintsysteem beschermt de bewegende delen volledig tegen door het abrasief waterstralen veroorzaakte stof- en spatschade.

Optioneel heeft u de keuze uit verschillende en of meerdere snijkoppen, afmetingen een ruime pompkeuze, en is de toepassing van een Ebbco abrasief verwijdersysteem mogelijk.

Scroll naar top