logo_groot_2

DAVI PROFIELROLMACHINE MCP

De ideale machine voor alle soorten profielen, vooral zware. De MCP van DAVI is een profielrolmachine met 3 rollen, die speciaal ontworpen is om te beantwoorden aan de behoeften van veeleisende klanten, die grote en lange stukken willen rollen met zeer hoge toleranties.

davi profielmachinerol mcp

Van luchtvaart tot scheepsbouw, van automotive tot constructie, in iedere sector eist de engineering oplossingen met geavanceerde gebogen onderdelen met hoge toleranties.

Alle DAVI PCP machines hebben gelijkaardig eigenschappen:
- ​Zeer sterke en zware machinebouw
- De zware aandrijfassen zijn van gehard staal, ontworpen voor het verlenen van een hoge weerstand, draaiend op zelfuitlijnende zware rollagers.
- Drie onafhankelijke hydraulische motoren met drie "High Torque Planetary Drives" (één voor elke rol) zijn direkt op de assen.
- De zijrollen (geleider) met planetaire geleiding, zijn aangedreven door een hydraulische cilinder, gemonteerd buiten het machine frame. De zijrollen zij in drie richtingen instelbaar door hydraulische cilinders, gecontroleerd door de CNC besturing.
- De hydraulische componenten zij van hoogwaardige kwaliteit voor de bester prestaties voor lange duur.
- De DAVI MCP machines worden vervolledigd met een CNC besturing van eenvoudig tot meest geavanceerd voor een automatische produktie.

​​​De grootste profielrolmachines ter wereld worden bij DAVI gebouwd.