Op deze pagina vind je interessante artikels, boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van plaatbewerkingsmachines. We wensen je veel leesplezier!

De nieuwe volautomatische lijn doet zijn entree. Van ponsen tot buigen zonder tussenkomst van de bediener.

25 maart 2021

Het laatste technologische hoogstandje van Euromac is een nieuwe geautomatiseerde lijn, uitgerust met een ponsmachine en afkantpers. Productieprocessen van bedrijven verlopen steeds meer automatisch. Euromac werkt al verschillende jaren aan de automatisering van productiefasen. Het begon allemaal met een kleine buigmachine in combinatie met een robot. Tegenwoordig biedt Euromac een volautomatische lijn aan waarmee de …

De nieuwe volautomatische lijn doet zijn entree. Van ponsen tot buigen zonder tussenkomst van de bediener. Lees verder »

Achter de schermen bij onze klant Ets A. Mengeot (Gerpinnes)

11 februari 2021

Wij bieden jou een unieke blik achter de schermen bij onze klant Ets A. Mengeot in Gerpinnes… Wij mochten hun machinepark verrijken met deze DURMA plooibank type AD-S 40220 en die bewijst overduidelijk zijn meerwaarde!

Depreitere investeert in nieuwe Euromac-ponsmachine

05 januari 2021

DEPREITERE (KOEKELARE) INVESTEERT IN NIEUWE PONSMACHINE EUROMAC MTX PLUS FLEX 12 MET UITLADING 1500 MM Een self-made man. Een autodidactische techneut, zo u wilt. Voorzien van een niet-aflatende drang om op zoek te gaan naar oplossingen wanneer zich een bepaalde uitdaging stelt. Dat is Lieven Depreitere, zaakvoerder van de gelijknamige firma uit Koekelare, ten voeten …

Depreitere investeert in nieuwe Euromac-ponsmachine Lees verder »

Scroll naar top