Metanox doet er alles aan om te voldoen aan de wensen van de klant. We beperken ons niet enkel tot de verkoop van een machine op maat, maar leveren ook passend advies. Bovendien zorgen we voor een uitstekende dienst na verkoop en nemen we desgewenst het onderhoud van je machine voor onze rekening.

Meer dan verkoop

Vooraleer we een machine verkopen, bekijken we de situatie ter plaatse bij de potentiële klant. Aan welke voorwaarden moet de machine voldoen, waarvoor zal ze concreet dienen en komt ze volledig tegemoet aan de specifieke noden van de klant? Heeft de klant tekeningen m.b.t. ponsen, lasersnijden, e.a., dan bekijken we die samen met de producenten om de meest geschikte machine te vinden. Samen wikken en wegen we de verschillende mogelijkheden alvorens over te gaan tot de opmaak van een gedetailleerde offerte.

Tegelijkertijd informeren we de klant omtrent de werkwijze van de installatie, aan de hand van simulatiesoftware of een grondige studie.

Klantgerichte aanpak

De klant kan de gewenste machine bij ons in de showroom bekijken of samen met ons een gelijkaardige machine bij een reeds bestaande klant bezichtigen. Voor grotere machines is een bezoek aan de leverancier mogelijk.

Alvorens over te gaan tot de plaatsing van de machine bezorgen we de klant een gedetailleerd implementatieplan. Zo krijgt de koper een zicht op de juiste afmetingen van de machine, de mogelijke noodzaak van een speciaal fundament, de plaats van alle nutsvoorzieningen, enz.

In een aantal gevallen levert de fabrikant de machine bij ons. Wij voorzien ze vervolgens in onze showroom van de gevraagde gereedschappen, maken ze bedrijfsklaar en testen ze uitgebreid vooraleer naar de klant te verhuizen.
Zeer grote en zware machines levert de fabrikant rechtstreeks aan de eindklant.

Installatie en onderhoud

Onze gespecialiseerde technici zorgen steeds voor de vakkundige installatie van de door jou gekochte metaalbewerkingsmachine. Indien gewenst maken wij je ter plekke wegwijs in de concrete bediening en werking van de machine.

Duikt er na verloop van tijd een probleem aan de machine op? Of is het tijd voor het periodieke onderhoud? Ook dan kan je bij onze gedreven technici terecht. Zij kunnen ook zorgen voor de revisie van bestaande machines, de ombouw ervan naar CE-veiligheid of de montage van CNC-sturingen of achteraanslagen.

Moet er dringend een onderdeel aan je machine vervangen worden? Onze 2300 m2 grote opslagruimte bevat heel wat reserveonderdelen zodat onze medewerkers jou snel verder kunnen helpen.

logo_groot_2

Meer weten over onze dienstverlening?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een diepgaand gesprek.

Homepage