Het plooien van metaal blijft een van de zwaarste disciplines in plaatbewerking om onder de knie te krijgen. Het vinden van de juiste operator voor de bediening van de machines is bovendien niet eenvoudig. De grote producenten van plooibanken voor metaal spelen daar echter op in. Ze ontwikkelen steeds meer producten die eenvoudiger in gebruik zijn. Metanox biedt modellen aan van de merken Durma, Euromac en Salvagnini. We verdelen ook paneelbuigmachines van Salvagnini en horizontale buigmachines van Euromac.

Plooibanken voor metaal van Durma: ongeziene verhouding prijs-kwaliteit

Durma zit al ruim 20 jaar in ons aanbod. Elke metaalplooibank van het merk beschikt standaard over een gebruiksvriendelijkse besturing met touchscreen.
De Turkse producent geldt als één van de trendsetters in de markt. De focus ligt daarbij steeds op technologische evolutie en vernieuwing. Dat zorgt voor erg betrouwbare en technologisch vooruitstrevende machines tegen een zeer scherpe prijs.

Euromac, pure klasse

Het Italiaanse Euromac ontwerpt, produceert en verkoopt al sinds 1986 conventionele en CNC-gestuurde machines voor metaalbewerking. Gedreven door hun ervaring en marktkennis kiest Euromac steeds voor een innovatieve koers.

Dat uit zich in de unieke concepten en state-of-the art technologie. Ben je op zoek naar een eerder compacte plooimachine, dan is de elektrische plooibank van Euromac vast iets voor jou.

Salvagnini, meer dan 55 jaar ervaring

Salvagnini is al sinds 1963 actief in de productie en verkoop van metaalplooimachines.
Het Italiaanse merk stelt zowat 1.750 mensen te werk en heeft meer dan 7000 geplaatste installaties. Ruim de helft daarvan betreft plooimachines metaal. Salvagnini staat voor high performance machines op maat van de klant. Metanox biedt zowel plooibanken als paneelbuigmachines van Salvagnini aan.

logo_groot_2

Meer weten over onze machines?

Wil je meer weten over ons aanbod aan plooibanken voor metaal? Vraag ons dan vandaag nog om meer informatie of vraag een demo aan.

Homepage