Wij bieden een gevarieerd gamma van topmachines van gerenommeerde merken zoals Davi, Euromac, Salvagnini en Durma. Binnen ons ruime aanbod vind je ongetwijfeld de plaatbewerkingsmachine die het meest aan jouw behoeften voldoet.

DURMA

SALVAGNINI

PANEELBUIGMACHINES
FIBERLASERSNIJMACHINES
PONSMACHINES
PLOOIBANKEN
FLEXIBELE PRODUCTIELIJNEN


Producten van dit merk:

PLOOIEN

SNIJDEN

PONSEN


COSTA

ONTBRAAMMACHINES

De Italiaanse machinebouwer Costa is uw ideale partner voor het bewerken van ferro als non-ferro producten. Ideaal om uw werkstukken te ontbramen, slijpen, polijsten en eventueel afronden van de scherpe hoeken.

Leverbaar met een variabele en vaste tafelhoogte, een werkbreedte van 1150 / 1350 / 1650 mm. De configuratie van de machine is geheel aan te passen. Keuze uit de volgende bewerkingsunits:

cilinder met slijpband voor het afbramen, of om het product te voorzien van een slijprichting
 XVS oscillerende borstelunit voor het afronden van de snijkanten (aanbrengen radius) en het verwijderen van de oxide huid (zwarte huid);
 XRS oscillerende borstelunit waarbij 3 borstels op een disk zijn aangebracht voor een grotere radius en een kortere bewerkingstijd;
 S een borstelrol van RVS, staal of scotch-brite voor de eindafwerking van een finish.

Producten van dit merk:

CMS

WATERSNIJMACHINES

https://www.scmgroup.com/en/cmsmetal


Producten van dit merk:

BOMAR

ZAAGMACHINES

BOMAR is opgericht in 1993 in Brno, Tjechië. Met 220 medewerkers en een productie gebied van 7000 m² heeft Bomar ongeveer 5000 machines geleverd in de markt.

Momenteel biedt BOMAR meer dan 50 soorten bandzagen, ondersteund door een rijke productie programma van handling-systemen waaronder roller transportbanden, lengte stopt en feeders.
Ons aanbod van bandzagen varieert van kleine mobiele handmatige zagen tot volledig hydraulische, CNC-gestuurde automaten voor zowel rechte of schuine snedes, geschikt voor het snijden van staal materialen van bijna alle afmetingen.

Onze producten zijn onderworpen aan permanente ontwikkeling en verbetering om te voldoen aan de nieuwste eisen van de markt.


Producten van dit merk:

CARIF

ZAAGMACHINES

Carif is een Italiaanse constructeur van beugelzaagmachines.

De topkwaliteit zaagmachines zijn vol-automatisch of semi-automatisch verkrijgbaar.


Producten van dit merk:

ZINSER

CNC SNIJSYSTEMEN

Zinser is een Duitse fabrikant van CNC-snijmachines.

De CNC snijsystemen zijn geschikt voor het plasma-, autogeen- en lasersnijden van staal, roestvaststaal en aluminium.


Producten van dit merk: