Wij bieden een gevarieerd gamma van topmachines van gerenommeerde merken zoals Davi, Euromac, Salvagnini, Koike en Durma. Binnen ons ruime aanbod vind je ongetwijfeld de plaatbewerkingsmachine die het meest aan jouw behoeften voldoet.

DURMA

PLOOIBANKEN
PLAATSCHAREN
FIBERLASERSNIJMACHINES
PLASMASNIJMACHINES


Producten van dit merk:

PLOOIEN

SNIJDEN

PONSEN

BUIZEN

WALSEN


EUROMAC

PONSMACHINES
UITHOEKERS
HORIZONTALE BUIGMACHINES
ELEKTRISCHE PLOOIBANKEN


Producten van dit merk:

PLOOIEN

SNIJDEN

PONSEN
 


SALVAGNINI

PANEELBUIGMACHINES
FIBERLASERSNIJMACHINES
PONSMACHINES
PLOOIBANKEN
FLEXIBELE PRODUCTIELIJNEN


Producten van dit merk:

PLOOIEN

SNIJDEN

PONSEN
 


COSTA

ONTBRAAMMACHINES

De Italiaanse machinebouwer Costa is uw ideale partner voor het bewerken van ferro als non-ferro producten. Ideaal om uw werkstukken te ontbramen, slijpen, polijsten en eventueel afronden van de scherpe hoeken.

Leverbaar met een variabele en vaste tafelhoogte, een werkbreedte van 1150 / 1350 / 1650 mm. De configuratie van de machine is geheel aan te passen. Keuze uit de volgende bewerkingsunits:

cilinder met slijpband voor het afbramen, of om het product te voorzien van een slijprichting
 XVS oscillerende borstelunit voor het afronden van de snijkanten (aanbrengen radius) en het verwijderen van de oxide huid (zwarte huid);
 XRS oscillerende borstelunit waarbij 3 borstels op een disk zijn aangebracht voor een grotere radius en een kortere bewerkingstijd;
 S een borstelrol van RVS, staal of scotch-brite voor de eindafwerking van een finish.

Producten van dit merk:

CMS

KOIKE

PLASMASNIJMACHINES

KOIKE – The spirit of cutting
KOIKE is in 1918 opgericht in Tokyo, Japan. Vanaf dat moment heeft Koike een vooraanstaande rol gespeeld in het ontwikkelen en het produceren van (metaal) snijmachines, gasapparatuur, las- en laspositioneerapparaten. KOIKE heeft bijna 100 jaar ervaring in de metaalindustrie, staal service centers, scheepswerven, rollend materieel, machinebouwers, staal constructeurs, energieproducenten, on- en offshore en vele andere metaalverwerkende industrieën.

Toonaangevend fabrikant van snijmachines
KOIKE behoort tot de wereldtop als het gaat om uitgebreide en “state of the art” productielijnen met plasma, autogeen en laser snijmachines. KOIKE combineert vooruitstrevende technologie met de kennis van de lokale markten en afnemers. Van handtoortsen en portable snijmachines tot aan complexe CNC gestuurde volautomatische snijmachines.

KOIKE wereldwijd
Vanaf de jaren 70 is KOIKE uitgegroeid tot een ‘total supply chain’ organisatie en bedient haar klanten wereldwijd. KOIKE heeft grote buitenlandse dochterondernemingen opgericht in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Korea, China, Noord- en Zuid-Amerika en  India. Van daaruit verzorgen wij onze producten en service aan meer dan 80 landen met ondersteuning van 18 KOIKE vestigingen en een wereldwijd distributeursnetwerk.


Producten van dit merk:

BOMAR

ZAAGMACHINES

BOMAR is opgericht in 1993 in Brno, Tjechië. Met 220 medewerkers en een productie gebied van 7000 m² heeft Bomar ongeveer 5000 machines geleverd in de markt.

Momenteel biedt BOMAR meer dan 50 soorten bandzagen, ondersteund door een rijke productie programma van handling-systemen waaronder roller transportbanden, lengte stopt en feeders.
Ons aanbod van bandzagen varieert van kleine mobiele handmatige zagen tot volledig hydraulische, CNC-gestuurde automaten voor zowel rechte of schuine snedes, geschikt voor het snijden van staal materialen van bijna alle afmetingen.

Onze producten zijn onderworpen aan permanente ontwikkeling en verbetering om te voldoen aan de nieuwste eisen van de markt.


Producten van dit merk:

CARIF

ZAAGMACHINES

Carif is een Italiaanse constructeur van beugelzaagmachines.

De topkwaliteit zaagmachines zijn vol-automatisch of semi-automatisch verkrijgbaar.


Producten van dit merk:

STIVENT

AFZUIGTAFELS

STIVENT INDUSTRIE, Franse fabrikant van industriële afzuig- en stofverwijderingsapparatuur. Hun kernactiviteit situeert zich in de metaalindustrie en meer bepaald de ventilatie en industriële afzuiging ter verhoging van de productiviteit.


Producten van dit merk:

Scroll naar top