Het snijden van metaal vergt heel veel vakmanschap, maar blijft essentieel voor een goed resultaat. Met de nieuwe generatie CNC-gestuurde machines wordt deze opdracht gelukkig heel wat eenvoudiger. Bij Metanox kan je terecht voor plaatscharen en fiberlasersnijmachines van Durma en fiberlasersnijmachines van Salvagnini. Daarnaast verkopen wij ook watersnijmachines van Tecnocut en uithoekers van Euromac.

Metaalsnijmachines voor een vlekkeloos resultaat

Plaatscharen en fiberlasersnijmachines van Durma
De plaatscharen van Durma zijn erg gebruiksvriendelijk. Je kan de parameters perfect instellen om zo een uitstekend knipresultaat te bereiken. Wij bieden Durma plaatscharen aan van de modellen VS, SBT en MS.

De fiberlasersnijmachines van Durma maken gebruik van de nieuwste lasertechnologie. Daarbij kan je verscheidene materiaalsoorten zeer snel in tal van diktes snijden. De IPG fiberlaserbron is 100% onderhoudsvrij en gaat meer dan 100.000 uur mee.

Fiberlasersnijmachines van Salvagnini
Ook de fiberlasersnijmachines van Salvagnini zijn erg nauwkeurig, betrouwbaar en bieden straffe prestaties dankzij de cutting edge-technologie. Bovendien pakken deze machines uit met een erg laag energieverbruik.

CNC-snijmachines van Zinser
De Duitse fabrikant Zinser is een zeer betrouwbare partner wanneer het gaat over CNC-snijmachines. Ons assortiment bevat de Premium, Economische en Compacte CNC snijsystemen en deze zijn geschikt voor het plasma-, autogeen- en lasersnijden van staal, roestvaststaal en aluminium.

Watersnijmachines van Tecnocut
De watersnijmachines van het Italiaanse Tecnocut bieden de laagste kostprijs per gesneden product. Het gebruik van watersnijden laat toe dat niet alleen metaal, maar ook materialen als glas, hout en steen probleemloos bewerkt kunnen worden.

Uithoekers van Euromac
De uithoekers van Euromac kenmerken zich door hun unieke constructie. Daardoor worden bedienings- en instelfouten volledig uitgesloten en is een perfect knipresultaat gegarandeerd.

Ontdek onze snijmachines

Durma_Logo_Vector

Plaatscharen

Fiberlasersnijmachines

CMS-logo

Watersnijmachines

salvagnini

Fiberlasersnijmachines

euromac-logo

Uithoekers

logo_groot_2

Meer weten over onze machines?

Wil je meer weten over de door ons aangeboden metaalsnijmachines of wil je het volledige aanbod ontdekken? Contacteer ons dan vandaag nog.

Homepage