Ben je op zoek naar een degelijke en betrouwbare plaatbewerkingsmachine voor metaal? Dan zit je goed bij Metanox in Gullegem, nabij Kortrijk. Wij bieden een gevarieerd gamma van topmachines van gerenommeerde merken zoals Davi, Euromac, Salvagnini en Durma. Wil je overgaan tot de aankoop van een duurzame plooibank, ponsmachine of metaalzaagmachine? Binnen ons ruime aanbod vind je ongetwijfeld de machine die het meest aan jouw behoeften voldoet.

Plaatbewerkingsmachines van topkwaliteit, mét dienst na verkoop

Wij verkopen conventionele en CNC-gestuurde machines en zorgen voor een onberispelijke plaatsing en inbedrijfsstelling. Bovendien kan je ook voor een uitstekende dienst na verkoop en correct onderhoud bij ons terecht.

Daarnaast vind je bij ons ook tweedehandse metaalbewerkingsmachines in zeer goede staat. Dit aanbod is echter sterk afhankelijk van de beschikbaarheid, vermits wij enkel toestellen verkopen die volledig tegemoetkomen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Klein team, grootste prestaties

Metanox kiest bewust voor een klein team van gepassioneerde en zeer ervaren medewerkers. Zo kunnen wij een individuele aanpak garanderen en een persoonlijke langetermijnrelatie met onze klanten opbouwen. Ons team bestaat momenteel uit drie gedreven vaste medewerkers.

Christian stampte Metanox in 1997 uit de grond en stippelt als bedrijfsleider dagelijks de koers van het bedrijf uit. Als industrieel ingenieur ademt hij techniek. Christian zit ondertussen 34 jaar in de sector.

De verkoop is in handen van Marc. Als geen ander voelt hij de professionele noden van de klant aan en kan hij daar perfect op in spelen met één van onze oplossingen op maat. Marc heeft een technische opleiding genoten en beschikt over meer dan 25 jaar ervaring.

Onze hoofdtechnieker Peter staat in voor de serviceplanning. Hij zorgt ervoor dat elke machine perfect geïnstalleerd is en vlekkeloos werkt. Ondervindt je machine een onverwacht probleem of dringt een onderhoud zich op, dan is hij jouw reddende engel.

Klanttevredenheid staat bij Metanox steeds centraal. Pas als de klant tevreden is, zijn wij tevreden.

Onze klanten bevinden zich in gans België. We leveren vooral aan bedrijven actief in de metaalsector, gaande van kleine kmo’s tot grote multinationals.

logo_groot_2

Meer weten over Metanox?

Wens je meer info over onze manier van werken? Contacteer ons dan vrijblijvend. Wij leggen je graag haarfijn uit wat onze toegevoegde waarde is.

Homepage