logo_groot_2

KOIKE PLASMASNIJMACHINE DELTATEC

De KOIKE snijmachine DELTATEC is de nieuwe standaard als het gaat om flexibel en nauwkeurig produceren met plasma, autogeen of een combinatie hiervan. Tot een maximum van 4 toortsstations is het mogelijk om 2 plasmatoortsen, 4 autogeentoortsen en een markeerunit te combineren op één machine.

koike plasmasnijmachine deltatec

Kenmerken:
- Dubbelzijdig aangedreven portaal
- Max. 2 plasmastations
- Max. 4 autogeenstations
- Plasma tot 440A
- Plasma en inkjet markeren
- Staal/ r.v.s./ aluminium
- Autogeen tot 300 mm
- Snijbreedte van 1.600—4.100 mm
- Snijlengte van 3.000—32.000 mm
- KOIKE CNC besturing

De DELTATEC is een robuust portaal, uitgevoerd met de nieuwste besturingstechniek. Een unieke differentiaal compensatie voor de geleidingen maakt het mogelijk onder de zwaarst mogelijke omstandigheden te produceren. Dubbelzijdig aangedreven met tandheugel/tandwiel en terugslagvrije planetaire aandrijvingen en borstelloze AC servomotoren. Uitstekende dynamiek voor precisie snijden met positioneersnelheden tot 24.000 mm/min.

De DELTATEC is, naar klantwens, leverbaar tot een snijbreedte van 4.100 mm. De snijlengte kan variëren van 3.000 tot 24.000 mm. Precisieplasma tot 50 mm. Gastoortsen tot 150 mm, naar wens tot 300 mm.

De nauwkeurige KOIKE toortslift SmartLift garandeert een perfecte hoogteregeling. Uitgevoerd met een tactiele hoogteregeling en een hoogteregeling via de boogspanning. Mechanische en elektronische bots-en breukbeveiliging.