logo_groot_2

KOIKE PLASMASNIJMACHINE DELTATEX

De DELTATEX is grensverleggend als het gaat om flexibiliteit en productiviteit bij het snijden met plasma en/of autogeen. De optionele 3D snijkop maakt het mogelijk om nauwkeurig bevels aan te brengen op grote platen.

koike plasmasnijmachine deltatex

Kenmerken:
- Dubbelzijdig aangedreven portaal
- 2D en/of 3D plasmasnijden
- Max. 2 plasmastations
- Max. 6 autogeenstations
- Plasma tot 600A
- Plasma en inkjet markeren
- Staal/ r.v.s./ aluminium
- Autogeen tot 300 mm
- Snijbreedte van 2.600—8.100 mm
- Snijlengte van 3.000—32.000 mm
- KOIKE CNC besturing

De DELTATEX kan worden uitgevoerd tot een plaatbreedte van 2 x 3.500 mm (portaal max. 8.500 mm) en een snijlengte tot 34.000 mm.

Er kan uit een uitgebreid programma plasmasystemen worden gekozen tot een dikte van 160 mm, tot een maximum van 2 plasmasystemen.

Autogeen snijden tot maximaal 6 toortsen met een maximale dikte van 300 mm d.m.v. proportionele ventielen.

De 3D snijkop maakt het mogelijk om precisie bevels aan te brengen op lange platen. Een geavanceerde bots– en breukbeveiliging geeft de mogelijkheid complexe vormen vanaf +45° (bovenkant) tot -40° (onderzijde) te snijden in één bewerking. Met een vrijwel eindloze rotatie en een positioneersnelheid van 100° per seconde is dit de meest nauwkeurige en snelste 3D snijkop.

Het robuuste en compacte snijportaal is ontwikkeld om onder de zwaarste omstandigheden optimaal te kunnen produceren. De DELTATEX combineert de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aandrijving en besturing met de hoogst mogelijke precisie bij het snijden van grote platen.

Dubbelzijdige aandrijving met tandheugel, tandwiel en borstelloze AC motoren en differentieel compensatie zorgen voor een ongeëvenaard snijresultaat en een positioneersnelheid tot 24.000 mm/min.