logo_groot_2

KOIKE PLASMASNIJMACHINE XXL LASERTEX

Duurzaamheid en geavanceerde technologie zjin ingebouwd in de Lasertex en zorgen voor betrouwbaar bedieningsgemak. De Lasertex is het antwoord om bestaande productieprocessen te verbeteren en nieuwe marktmogelijkheden te creëeren.

koike plasmasnijmachine xxl lasertex

Kenmerken:
- Sigma Box levering op de portaal
- Onbemande operatie
- HSQ piercing omvat AFT
- Gemeenschappelijk snijden
- Superieure snijnauwkeurigheid
- Power-track
- Branderwagen operatie
- Chiller inbegrepen
- Instellen van snijcondities
- Dubbelzijdig aangedreven portaal
- 2D en/of 3D lasersnijden
- Snijbreedte van 2.100—7.000 mm
- Snijlengte tot 64.000 mm
- CO2 resonator tot 6kW

De Lasertex serie snijmachines zijn de ultieme oplossing voor de grotere capaciteit en hogere nauwkeurigheidseisen van de hedendaagse industrie. De Lasertex is ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar verlaging van de operationele kosten door gebruik te maken van gemeenschappelijk snijden en onbemande bediening.

De kosten kunnen aanzienlijk worden verminderd door het gebruik van het systeem, zonder toezicht, in de nachtelijke uren. De Lasertex is geschikt voor productie vergelijkbaar met een tweeploegendienst tegen de kosten van een éénploegendienst. Een baardvrij resultaat elimineert de noodzaak voor secundaire handelingen. Gemeenschappelijk snijden verlaagt restantkosten met 1% tot 5%. Met onbemande bediening zijn de gebruikskosten van de machine lager als gevolg van verminderde energiekosten en geen interventie van een operator.