logo_groot_2

SALVAGNINI PONSMACHINE S4

Tijd, prestatie, milieu.
Een matrix van technologie die garant staat voor hoge prestaties en proces efficiëntie.

salvagnini ponsmachine s4

Een zeer flexibel, productief en automatisch systeem dat zorgt voor het meest efficiënte materiaal beheer, verwerking van nesten zonder schroot en beperkt het afval tot een minimum. Een winnende oplossing zelfs wanneer je in lijn werkt met een paneelbuigmachine.
Een machine die, als gevolg van de geavanceerde controletechnieken en digitaal communicatieprotocol, erin slaagt met uiterst nauwkeurige en snelle bewegingen, verbazingwekkende productkwaliteit te garanderen.

De door Salvagnini gepatenteerde "multi-press head" heeft alle gereedschappen die nodig zijn voor een snelle productie. Ieder gereedschap is afzonderlijk aangestuurd voor zowel enkele als meerdere bewerkingen. Dank zij deze kenmerken wordt de plaat slecht één keer verplaatst voor alle bewerkingen waardoor het ponsproces sneller verloopt. Geen stoptijden voor gereedschapswissels!

De geïntegreerde hoekschaar, met twee messen van 500mm, maken het plaatje compleet. Met de Salvagnini's "Punch&Cut functie" wordt deze combinatie uitermate geschikt voor kit productie.

Naast de keuze van de ponskop, met 64 tot 96 gereedschappen, kan gekozen worden voor een S4Xe.30 of een S4Xe.40,voor plaatafmetingen van 3048mm x 1650mm of 4268mm x 1650mm.

Scroll naar boven