Blechexpo 2021 – Euromac

Euromac nodigt je uit voor een bezoek aan haar stand op de Blechexpo in Stuttgart.

Automatische buigcel oplossing voor personeelstekort

Euromac heeft een automatische buigcel ontwikkeld op basis van een plug-and-play concept dat volgens de wensen van de klant kan worden samengesteld. Dankzij state-of-the-art software kunnen deze Euromac FX buigcellen op een gebruiksvriendelijke manier geprogrammeerd worden door geclassificeerd personeel met kennis van het buigproces.

Euromac biedt een keuze uit vier standaardcellen op basis van buigcapaciteit, buiglengte en een Kuka robot voor 10 kg en 60 kg werkstukgewicht.

Hydraulisch, elektrisch of hybride ponsen

De nieuwste generatie ponsmachines: de Euromac XT. Leverbaar in verschillende versies: hydraulisch, elektrisch en hybride. Hydraulisch voor de grootste slagkracht, elektrisch voor de laagste energie- en onderhoudskosten, hybride voor het beste van beiden.

Voorbereid op automatisering

De XT-serie is volledig voorbereid op uitbreiding met automatische belading en ontlading en gerobotiseerde uitname van plaatuitslagen. Euromac heeft daarvoor componenten ontwikkeld die plug-and-play aan de XT-ponsmachine geplaatst kunnen worden.

Eenvoudig en perfect horizontaal buigen

Buig kleine onderdelen met grote plaatdiktes gemakkelijk en perfect met de DIGIBEND horizontale buigmachine.

Het nauwkeurig werkende controlesysteem en de speciaal ontwikkelde hydraulica zorgen voor een herhalingsnauwkeurigheid van 0,02 mm, zelfs na meer dan duizend bochten.

Meer info?

Blechexpo 2021
Stuttgart, 26 -29 oktober
Hal 1, standnr 1307

Scroll naar boven